Resultaten voor vacatures doktersassistente

vacatures doktersassistente  
Vacatures Nvda.
Zoek je een doktersassistent, kijk dan eens op doktersassistenten bieden zich aan! Deze vacaturepagina is van de NVDA. Wij werken niet samen met commerciële partners. de geplaatste vacatures wordt niet op prijs gesteld of ondersteund. De NVDA volgt de Wet Gelijke behandeling op het werk en de NVP Sollicitatiecode bij het plaatsen van personeelsadvertenties.
Vacatures POH-S en Doktersassistente Huisartsenpraktijk De Clundert huisarts Klundert.
Gedragsregels binnen de praktijk. Vacatures POH-S en Doktersassistente. Vacatures POH-S en Doktersassistente. Ben jij een ervaren POH-S of een ervaren Doktersassistente, per direct beschikbaar, enthousiast over je vak, ondernemend, betrokken én wil je meer zelfstandigheid en uitdaging? Dan komen wij graag met je in contact!
Vacatures doktersassistente Huisartsenpraktijk Medi-Mere in Almere.
Vacatures van Huisartsenpraktijken Medi-Mere. Zeer dynamische huisartsenpraktijk in Almere zoekt.: een ervaren Doktersassistente. voor minimaal 24/32 uur. Sta je voor kwaliteit van zorg, ben je zelfstandig, flexibel inzetbaar en adequaat? Daarnaast beschik je over ruime werkervaring en heb je ervaring met Medicom.
Doktersassistent Assistentensite.nl.
Vacatures in Doktersassistent Assistentensite.nl. Coördinerend Ondersteuner Huisartsen in de wijk. ROHA Amsterdam, Noord-Holland. Verpleegkundige of doktersassistente Medical Research Associate. PRA Health Sciences Groningen, Groningen. Betrokken Doktersassistente voor 12 uur. Huisartsenpraktijk Van Herwerden Breda, Noord-Brabant. CJG Rijnmond Rotterdam, Zuid-Holland. Uw vermelding ook hier? Doktersassistent gezondheidscentrum, 32 upw.
Vacatures voor Doktersassistente Glassdoor.nl.
Uw vacature-alert is gemaakt. Maak met één klik meer vacature-alerts voor verwante vacatures.: num of num Sluiten Esc. Glassdoor stelt u in staat naar alle vacatures voor Doktersassistente zoeken. Er zijn 8.003 Doktersassistente vacatures. Zoeken naar Doktersassistente vacatures met Glassdoor.
Open Vacature Doktersassistenten Dokterswacht.
Als aankomend triagist ben je in het bezit van het MBO-diploma Doktersassistente of Verpleegkundige niveau 4 en je hebt tenminste één jaar en 1040 uur recente werkervaring in een huisartsenpraktijk of vergelijkbare werkomgeving. Indien je minder dan 1040 uren of minder dan één jaar werkervaring als doktersassistente hebt kun je nog niet worden toegelaten tot de triageopleiding stage-uren kunnen niet worden meegeteld als gewerkte uren.
Doktersassistent vacatures Assistenten Gezondheidszorg Banen.
Zoek een vacature. Doktersassistent vacatures Assistenten. Op gezondheidszorgbanen.nl heeft u de keus uit diverse actuele vacatures voor een functie als doktersassistent. Als doktersassistent neemt u de telefoon aan en maakt u de afspraken voor de betreffende arts. U ontvangt patiënten en stelt ze zo nodig gerust. Tevens zorgt u ervoor dat alle benodigde materiaal klaar ligt als de arts de patiënt ontvangt. Voor de arts bent u vaak een extra handje als hij of zij assistentie nodig heeft. Maar bovenal is de functie van doktersassistente geschikt voor diegene die het contact tussen arts en patiënt belangrijk vindt.
Doktersassistente-vacatures in Gelderland november 2017 Indeed.nl.
Voor de periode van het zwangerschapsverlof van een van onze vaste assistentes zijn wij op zoek naar een allround doktersassistent lees meer. 5 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle vacatures voor HAP Giesbeek Vacatures in Giesbeek. Doktersassistente / Praktijkondersteuner Somatiek 8-32u.

Contacteer ons

Vacatures Den Haag
vacature marketing communicatie
vacatures schuldhulpverlener
werken bij het rijk
marketingcommunicatie
bijbaan amsterdam
vacatures leeuwarden
vacatures lelystad
bijbaan tilburg
vacatures doktersassistente
Vacatures Amersfoort
pr bureau amsterdam
Marketing manager